Το bowling είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα και ταυτόχρονα, ένα κοινωνικό και διασκεδαστικό παιχνίδι που παίζεται καθ” όλη την διάρκεια του χρόνου, απ’ όλα τα φύλα και όλες τις ηλικίες, συνδυάζοντας την ανταγωνιστικότητα με την διασκέδαση, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες (δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, αεροβική ικανότητα, κλπ.). Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που το bowling αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς δραστηριότητες, με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο.

Για να απολαύσεις το παιχνίδι του bowling εφοδιάσου ένα ζευγάρι ειδικά παπούτσια καθώς επίσης και μία μπάλα bowling στο βάρος που σου ταιριάζει.

Το κάθε παιχνίδι bowling αποτελείται από 10 διπλές βολές και σκοπός του είναι να ρίξεις όσες περισσότερες κορίνες μπορείς μέσα σε αυτές τις 10 διπλές βολές. Για να κάνεις το απόλυτα επιτυχημένο χτύπημα προσπάθησε να ρίξεις και τις 10 κορίνες με την πρώτη μπαλιά. Αν το πετύχεις αυτό τότε έχεις κάνει το λεγόμενο

Τότε στη βαθμολογία προστίθονται οι δύο επόμενες βολές σου. Αν ρίξεις όλες τις κορίνες με την δεύτερη βολή τότε έχχειςν κάνει . Τότε η βαθμολογία σου προστίθεται η επόμενη βολή.

Για τους μικρούς μας φίλους που θα παίξουν bowling προσφέρονται βοηθητικές μπάρες!

Κόστος παιχνιδιού 3 ευρώ ανά άτομο.

Κάθε πέμπτη ladies bowling night με 1,5 ευρώ το παιχνίδι.
Για να πάρετε τις απαραίτητες δυνάμεις για το παιχνίδι, σας έχουμε ετοιμάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση γευστικών απολαύσεων, για να διασκεδάσετε και τελικά να κερδίσετε!

Καλή επιτυχία!